Wie is Eva?

Eva - zittend

Foto: Marjon Zijlstra Fotografie

De sfeer van een  yogales wordt behalve door de yogastijl en de oefeningen die gedaan worden ook in sterke mate bepaald door de yogadocent. Het is daarom erg belangrijk een docent te vinden waarmee je een klik hebt.

Mijn manier van lesgeven kenmerkt zich door rust, nuchterheid en zorgvuldigheid. Ik richt me in de les op het lichaam en de adem, en begeleid je met behulp van de oefeningen daarmee naar ontspanning en stilte. Dit betekent overigens niet dat alle oefeningen alleen maar om overgave en ontspanning draaien – in een les gebruik je het hele lichaam en worden ook oefeningen gedaan waar bundeling en kracht voor nodig is. Een proefles geeft een goede indruk van mij als docent en van wat je in mijn lessen kunt verwachten.

Ik heb de vierjarige opleiding tot yogadocent bij de Saswitha opleiding in Bilthoven in 2017 afgerond (lesbevoegd sinds 2013). Tijdens de opleiding heb ik mij gespecialiseerd in Yoga voor Doelgroepen en in Zwangerschapsyoga. Mijn afstudeerscriptie ging over ‘Yoga voor mensen met dementie’.

Logo Vereniging Yogadocenten Nederland

 

 

Lidmaatschapsnummer beroepsvereniging Vereniging Yogadocenten Nederland: 4403