Ervaringen van cursisten zwangerschapsyoga

Dit schreven cursisten die zwangerschapsyoga bij mij gevolgd hebben:

“Nooit gedacht dat zwangerschapsyoga iets voor mij zou zijn, het was totaal niet zweverig waar ik van te voren bang voor was. De yoga heeft mij erg geholpen om me bewust te worden van mijn lichaam en de rust te pakken die mijn lichaam nodig had tijdens de zwangerschap, die ik voor die tijd niet kende in mijn drukke leven. Naast de oefeningen vond ik ook de algemene informatie omtrent de bevalling en kraamtijd erg nuttig. Het is fijner om dat van een “buitenstaander” te horen dan alle goedbedoelde adviezen van mensen om mij heen.Door de zwangerschapsyoga ben ik nog zelfverzekerder de bevalling ingegaan, dan dat ik al was en dit neem ik nu ook mee voor de toekomst!” – Sharon uit Eibergen (november 2018)

“De zwangerschapsyoga gaf mij rust en vertrouwen. Dit heeft mij goed geholpen tijdens de bevalling.” – Inge uit Eibergen (april 2018)

“Na een positieve ervaring te hebben gehad gedurende mijn eerste zwangerschap, besloot ik om tijdens mijn tweede zwangerschap nogmaals een aantal keren zwangerschapsyoga te gaan doen. Eva vroeg goed naar mijn wensen en heeft in een aantal weken mooie thema’s laten passeren. Inmiddels ben ik bevallen van een mooie dochter en kijk ik terug op een goede bevalling en de fijne yoga sessies.” – Esther uit Borculo (september 2017)