Ervaringen van cursisten zwangerschapsyoga

Dit schreven cursisten die zwangerschapsyoga bij mij gevolgd hebben:

“Desondanks dat het niet is gegaan zoals ik mij had voorgesteld, heb ik alles over mij heen laten komen en kon ik goed ontspannen en accepteren wat er op ons pad kwam. Ik kijk terug op een mooie/goede bevalling, mede dankzij de rust die ik heb geleerd te behouden. De yoga lessen hebben daar zeker aan bij gedragen, want dat was het begin van mijn eigen ontdekkingsreis naar het relaxed bevallen met een positieve mindset. En dat is helemaal gelukt :)” – Pamela uit Haaksbergen (mei 2020)

“Ik heb heel veel aan de zwangerschapsyoga van Eva gehad. Er worden verschillende bevallingshoudingen uitgelegd. Ook leert Eva jou tot jezelf te komen door middel van ontspanningsoefeningen. Eva is een lieve en rustige yogadocente.” – Lisa uit Eibergen (mei 2019)

“Mijn verloskundige heeft mij zwangerschapsyoga van Eva aangeraden, omdat ik erg tegen de bevalling opkeek. Maar mede dankzij de lessen van Eva keek ik niet meer tegen de bevalling op, omdat ik vertrouwen in mezelf en in mijn lichaam kreeg. En het heeft geholpen! Achteraf kijk ik met een ontzettend positief gevoel terug op mijn bevalling, die soepel en snel verliep. Behalve de yoga zelf was het ook heel leuk en fijn om het met andere zwangeren te hebben over de zwangerschap en wat hier allemaal bij komt kijken. Eva weet perfect een balans te vinden tussen yoga en informatie over de bevalling. Ik vind de zwangerschapsyoga bij Eva echt een aanrader!” – Emelie uit Eibergen (mei 2019)

“De zwangerschapsyoga heb ik als een momentje complete rust en aandacht voor het kindje in m’n buik ervaren. Het was echt even een uur tot mezelf komen. De postpartum yoga was eveneens een cadeautje. Wederom een uur voor mezelf. Wat óók fijn is in je verlof. Daarnaast heb ik de oefeningen als ondersteunend ervaren om mijn lichaam weer te leren kennen na de zwangerschap en bevalling. Eva is een gedreven en bedreven docente. Op eigen wijze geeft ze de lessen vorm vanuit haar eigen zijn.” – Esanie uit Eibergen (november 2018)

“Nooit gedacht dat zwangerschapsyoga iets voor mij zou zijn, het was totaal niet zweverig waar ik van te voren bang voor was. De yoga heeft mij erg geholpen om me bewust te worden van mijn lichaam en de rust te pakken die mijn lichaam nodig had tijdens de zwangerschap, die ik voor die tijd niet kende in mijn drukke leven. Naast de oefeningen vond ik ook de algemene informatie omtrent de bevalling en kraamtijd erg nuttig. Het is fijner om dat van een “buitenstaander” te horen dan alle goedbedoelde adviezen van mensen om mij heen. Door de zwangerschapsyoga ben ik nog zelfverzekerder de bevalling ingegaan, dan dat ik al was en dit neem ik nu ook mee voor de toekomst!” – Sharon uit Eibergen (november 2018)

“De zwangerschapsyoga gaf mij rust en vertrouwen. Dit heeft mij goed geholpen tijdens de bevalling.” – Inge uit Eibergen (april 2018)

“Na een positieve ervaring te hebben gehad gedurende mijn eerste zwangerschap, besloot ik om tijdens mijn tweede zwangerschap nogmaals een aantal keren zwangerschapsyoga te gaan doen. Eva vroeg goed naar mijn wensen en heeft in een aantal weken mooie thema’s laten passeren. Inmiddels ben ik bevallen van een mooie dochter en kijk ik terug op een goede bevalling en de fijne yoga sessies.” – Esther uit Borculo (september 2017)